Durf Virtual Reality Horror aan?

Beleef Virtual Reality horror in een geheel nieuwe dimensie in onze  Horror Corner. Virtual Reality is nog nooit zo eng geweest. Als je denkt dat je stalen zenuwen hebt, dan dagen wij jou uit om onze horror Virtual Reality ervaring in te duiken zonder last te krijgen van koude rillingen.

Bekijk de trailer Affected: The Manor

Affected: The Manor

Stap in onze horror corner en speel dit bloedstollend spel. Loop door dit virtuele spookhuis op zoek naar de uitgang. Niet weggelegd voor bangeriken.

Bekijk Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted Trailer

Five Nights At Freddy’s VR: Help Wanted

Je bent verzorger van een keten van pizzeria’s vergelijkbaar met Chuck E. Cheese-restaurants, maar na uren komen de animatronische personages tot leven en jagen op je. In leven blijven is jouw doel en het is veel gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Bekijk bekijk Dreadhalls

Dreadhalls

Je zit diep in een enorme kerker. Verken het, overleef het en vind een manier om te ontsnappen. Je enige wapens zijn heimelijkheid, je eigen moed en een zwak licht. Dreadhalls is een intense en enge ervaring, niet voor bangeriken. Je bent gewaarschuwd!

Bekijk The Exorcist: Legion VR Trailer

The Exorcist: Legion VR

Dit is zonder twijfel een van de engste VR-games. Kruip in de huid van een onderzoeker die op zoek is naar antwoorden na een reeks vreemde gebeurtenissen die voor het eerst in een grote kapel beginnen.

Bekijk Layers of Fear VR Trailer

Layers of Fear VR

Duik diep in de geest van een krankzinnige schilder en ontdek het geheim van zijn waanzin. Ontdek de visioenen, angsten en gruwelen die de schilder met elkaar verweven en maak het meesterwerk af dat hij zo lang heeft geprobeerd te creëren. Durf jij te helpen een echt Masterpiece of Fear te schilderen?

20 minuten

15,-p.p.

40 minuten

22,-p.p.

60 minuten

29,-p.p.

Reserveer vandaag nog jouw VR experience!

Reserveren