Over onze VR bedrijfsuitjes

Een leuk bedrijfsuitje ervaar je bij Het Virtuele Speelhuis. Stap samen met je collega’s in de wereld van virtual reality en leer een kant kennen die je nog nooit van elkaar hebt gezien.

Omdat wij 400m2 aan VR experiences hebben is er voor een ieder wat te doen. We bieden ruimte aan tot 50 personen.

Bij grote groepen rouleert u met uw eigen groep van game naar game. Zo zult u de perfecte VR ervaring met uw collega’s ervaren.

Wij stellen met u een pakket samen die het beste bij jullie past.

Passief en/of sportief het kan allemaal in Het Virtuele Speelhuis in Almere.

Wil je blijven eten? Wij laten een Foodtruck of een andere cateraar komen die aan jullie wensen voldoet.

Je kunt al bij ons terecht voor € 29,- p.p.!

Speel bijvoorbeeld dit:

Bekijk Sports Scramble Trailer

Sports Scramble

Wat krijg je als je Tennis, bowlen en honkbal met elkaar mengt? Hele gekke situaties, dat is een garantie! Begin met wat een normaal potje tennis lijkt, maar dingen kunnen snel veranderen wanneer je één van de zeshoekige power-ups raakt.  Sla je bal over het net met een hockeystick, bowl een strike met een honkbal en nog veel meer vreemde combinaties. Geen enkel potje is hetzelfde!

Bekijk Keep Talking and Nobody Explodes Trailer

Keep Talking and Nobody Explodes

Jij staat alleen in een kamer met een bom. Je collega’s hebben de handleiding om hem te ontmantelen. Maar, hier is het probleem: Je collega’s kunnen de bom niet zien! Stel je communicatie en puzzel skills op de proef als team en zorg ervoor dat de bom niet explodeert. Een ware race tegen de klok waarbij iedereen op het randje van z’n stoel zal zitten. Met ieder spel een andere bom is elke situatie anders dan de vorige. Weten jij en je collega’s dit spel te overleven?

Boek een VR bedrijfsuitje

Wij bespreken graag de opties met jou    Reserveer vandaag nog jouw VR experience!

    Reserveren